اخذ ویزای ترکیه

26بهمن 1401
0 نظر

اخذ ویزای ترکیه

اخذ ویزای ترکیه برای اهداف مختلف توریستی، تجاری و کار، تحصیل و غیره از اقدامات ضروری برای تبعه خارجی این کشور محسوب میشود. به جز سفرهای توریستی، ایرانیان برای سایر اهداف لازم است ویزای آنلاین یا ویزای لیبل دار (رسمی) ترکیه را دریافت کنند تا اجازه حضور در هر یک از شهرهای آن را کسب نمایند. شرکت توسعه فرصت فردا ارائه دهنده خدمات مشاوره جهت مهاجرت به ترکیه، در ادامه انواع ویزای ترکیه، مدارک و شرایط اخذ آن، هزینه ویزای ترکیه برای ایرانیان و سایر موارد مهم در این زمینه را معرفی می کند.  

شرایط اخذ ویزای ترکیه

ترکیه از مهم ترین کشورهای همسایه ایران می باشد که به دلیل روابط مطلوب سیاسی برای سفرهای گردشگری به آن نیاز به ویزا نیست. در حالت کلی 78 کشور دنیا می توانند به ترکیه بدون ویزا سفر کنند و 3 ماه در آن حضور داشته باشند. در این بازه زمانی افراد تنها می توانند از فعالیت های توریستی و گردشگری و شرکت در نمایشگاه ها و موارد مشابه استفاده کنند و امکان کار و تحصیل و شرکت در دوره ای آموزشی را نخواهند داشت. به همین دلیل برای تحصیل، کار، سرمایه گذاری و تجارت و غیره اخذ ویزای ترکیه الزامی می باشد.

ویزای ترکیه چند ماهه است؟

با توجه به اینکه هدفتان از سفر به ترکیه چیست، مدت زمان اعتبار ویزای ارائه شده برای شما نیز متفاوت خواهد بود. در حالت کلی ویزاهای ارائه شده برای سفر به ترکیه 30، 60 و 90 روز در عرض شش ماه اعتبار دارند. بعد از این بازه فرد باید نسبت به اخذ اقامت ترکیه به روش های مختلف اقدام کند.

انواع ویزای ترکیه

با توجه به هدف افراد از سفر به ترکیه نوع ویزای ارائه شده به آنها و مدت زمان اعتبارشان متفاوت است. به همین دلیل بهتر است قبل از اخذ ویزای ترکیه اطلاعات کافی درباره هر یک داشته باشید. انواع ویزای ترکیه عبارتند از:

ویزای توریستی ترکیه

ایرانیان و اتباع 77 کشور دیگر در دنیا برای گردشگری و توریستی به مدت 90 روز با وقفه یا بدون وقفه بدون ویزا می توانند به ترکیه سفر کنند. سایر کشورها می توانند برای اخذ ویزای توریستی ترکیه وارد سایت evisa شوند و با تکمیل فرم، در کمتر از چند دقیقه ویزا دریافت نمایند.

ویزای تحصیلی ترکیه

تمام افرادی که قصد تحصیل در مدارس یا دانشگاه های ترکیه را دارند، لازم است نسبت به اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنند. این نوع ویزای ترکیه توسط سفارت و کنسولگری ترکیه صادر شده و لازم است ابتدا فرد از دانشگاه یا مدرسه مورد نظر پذیرش دریافت کرده باشد. البته افرادی که دوران دبیرستان را در ترکیه گذارنده اند یا والدین آنها دارای اقامت این کشور هستند، می توانند بدون اخذ ویزای تحصیلی ترکیه در دانشگاه های آن ادامه تحصیل دهند.

لازم به ذکر است، متناسب با محل تحصیل و نوع دوره های آموزشی نوع ویزا متفاوت خواهد بود. ویزای تحصیلی دانشگاه و مدارس، ویزای دوره های آموزشی زبان های ترکیب، ویزای کارآموزی، ویزای کارآموزی Erasmus و aiesec از جمله انواع مختلف ویزاهای تحصیلی ترکیه محسوب میشوند.

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی ترکیه شامل موارد زیر است:

  • نامه پذیرش از دانشگاه یا مراکز آموزشی
  • ارائه مدارک اثبات کننده تمکن مالی
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • ارائه پاسپورت یا گذرنامه با اعتبار حداقل 90 روز
  • ارائه مدارک سلامت روانی فرد متقاضی
  • بلیط برگشت

ویزای کار ترکیه

افرادی که از سوی کارفرمای ترک پیشنهاد کار یا جاب آفر دریافت کرده اند، لازم است نسبت به اخذ ویزای ترکیه اقدام کنند. ویزای کار ترکیه از سوی سفارت و کنسولگری این کشور صادر شده و کارفرما و فرد متقاضی باید مدارک مورد نیاز را ارائه دهند. ویزای کار ترکیه دارای انواع مختلف زیر می باشد:

  • ویزای کار محدود با یکسال اعتبار
  • ویزای کار نامحدود برای افراد دارای اقامت ترکیه
  • ویزای کار مستقل برای افرادی که از طریق ثبت شرکت و کارآفرینی به این کشور مهاجرت می کنند

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار ترکیه عبارتند از:

  • ارائه گواهی تاییدیه
  • ارائه جاب آفر از کارفرمای تبعه ترکیه
  • تکمیل فرم درخواست ویزا ترکیه
  • ارائه سوابق کاری و تحصیلی
  • ارائه پاسپورت با حداقل 90 روز اعتبار

ویزای همراه ترکیه

افرادی که دارای ویزای تحصیلی، کار یا سرمایه گذاری در ترکیه هستند، می توانند برای هسمر و فرزندان کمتر از 18 سال خود ویزای همراه دریافت کنند.

ویزای ترانزیت ترکیه

در پروازهایی که به صورت موقت در ترکیه توقف دارند، تبعه خارجی لازم است نسبت به اخذ ویزای ترانزیت اقدام کنند. لازم به ذکر است، ایرانیانی که کمتر از 90 روز در سال در ترکیه حضور داشته اند، برای عبور از خاک این کشور نیاز به دریافت و اخذ ویزای ترانزیت ترکیه نخواهند داشت.

ویزای باربری ترکیه

رانندگانی که چندین مرتبه به منظور حمل و نقل بار از مرزهای زمینی وارد خاک این کشور می شوند، لازم است نسبت به اخذ ویزای ترکیه اقدام کنند. به این افراد ویزای باربری ترکیه ارائه میشود که یک سال اعتبار دارد. دقت داشته باشید که تعداد دفعات ورود به خاک ترکیه با این ویزا برای فرد بدون محدودیت خواهد بود.

ویزای درمانی ترکیه

افرادی که برای درمان بیماری های مختلف به این کشور سفر می کنند، در فرودگاه می توانند نسبت به اخذ ویزای درمانی اقدام نمایند. ایرانیان می توانند بدون دریافت ویزای درمانی از خدمات بیمارستان های ترکیه استفاده کنند. برای این منظور کافیست مدارک زیر را ارائه دهند:

  • گذرنامه با اعتبار 6 ماه
  • ارائه گواهی تمکن مالی
  • ارائه مدارک شناسایی
  • ارائه واچر هتل و بلیط رفت و برگشت
  • بیمه مسافرتی
  • ارائه مدارک پرداخت هزینه های درمان
  • ارائه مدارک پذیرش در بیمارستان

تفاوت اخذ ویزای زمینی ترکیه و ویزای هوایی چیست؟

با توجه به فاصله کم شهرهای غربی ایرانی با کشور ترکیه، بسیاری از افراد برای کاهش هزینه ها سفر زمینی را انتخاب می کنند. دقت داشته باشید که شرایط اخذ ویزای ترکیه در سفرهای زمینی و هوایی هیچ تفاوتی با هم ندارند. متناسب با دلیل سفرتان به خاک ترکیه به صورت زمینی و هوایی می توانید به صورت آنلاین یا مراجعه به سفارت و کنسولگری آن نسبت به اخذ ویزا اقدام کنید.

قیمت ویزای ترکیه برای ایرانیان

هزینه ویزای ترکیه برای ایرانیان متناسب با نوع ویزا متفاوت است. به طوریکه قیمت ویزای ترکیه برای ایرانیان در ویزاهای آنلاین و الکترونیکی 14 الی 71 یورو خواهد بود. ویزاهای لیبل دار یک بار ورود 55 یورو، ویزای لیبل دار دوبار ورود 110 یورو و ویزای لیبل دار مولتی یا چند بار ورود 180 یورو است.

مشاوره اخذ ویزای ترکیه با گروه توسعه فرصت فردا

تمام مراحل اخذ ویزای ترکیه همراه با مدارک مورد نیاز باید به درستی و بدون نقص طی شود تا از سوی سفارت و کنسولگری تایید گردد. گروه توسعه فرصت فردا با برگزاری جلسات مشاوره و بررسی هدف سفر افراد به ترکیه نوع ویزا و مدارک مورد نیاز و نحوه اخذ آن را ارائه می  دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق راه های ارتباطی پایین صفحه با این مجموعه تماس بگیرید.

پیام بگذارید